خیلی وقتها پیش میآید که جو را با جو دوسر اشتباه میگیریم. از طرف دیگر، بیشتر افراد فکر میکنند پرک جو در واقع همان اوتمیل یا پرک جو دوسر است. خب باید بگوییم که سخت در اشتباهید. این دو نوع جو کاملا با یکدیگر متفاوتاند. پس برای اینکه یک بار برای همیشه، تفاوت پرک جو دوسر با پرک جو را یاد بگیرید، با ما همراه باشید و با دقت این مقاله را بخوانید.
ابتدا جو و جو دوسر را بشناسید!
جو دوسر و جو از نظر ارزش غذایی با یکدیگر متفاوتاند. جو دوسر جزء غلات سالم به حساب میآید. پر از پروتئین و فیبر است. بههمین دلیل، جو دوسر را عموما برای وعده صبحانه توصیه میکنند.
متخصصان تغذیه پیشنهاد میکنند که برای تغذیه سالم، باید جودوسر را جزء برنامه غذایی خود قرار دهید. جو نیز حاوی فیبر است و فیبری که در آن وجود دارد، سلامت دستگاه گوارش را تضمین میکند.
زمان کاشت، از دو دانه متفاوت برای کاشت این دو نوع جو استفاده میشود. پس نباید جو را به جای جودوسر اشتباه بگیرید.
تفاوت پرک جو دوسر با پرک جو
حالا که میدانید جودوسر با جو معمولی متفاوت است، باید سراغ پرک آن برویم. بسیاری از افراد هنگام خرید جو دوسر پرک، آن را با پرک جو اشتباه میگیرند. این دو نوع پرک از لحاظ ظاهری شبیه یکدیگرند. پرک جودوسر، از له کردن جودوسر به دست میآید. درحالیکه پرک جو از له کردن جو معمولی به دست میآید.
نکته دیگر، سرعت پخت آنهاست. زمانی که جو معمولی یا جودوسر را پرک میکنید، زمان پخت آن بسیار کمتر میشود. از طرف دیگر، پرک جو دوسر، زمان پخت بسیار کمتری نسبت به پرک جو دارد.
اگر پرک جو دوسر را به سوپ اضافه کنید، حدود 15 دقیقه بعد، یک سوپ پر از لعاب، مفید و خوشمزه خواهید داشت. در حالی که این مدت زمان برای پرک جو بیشتر است. میتوانید دستور پخت سوپ پرک جو دوسر با مرغ را هم مطالعه کنید.
اگر میخواهید پرک جو دوسر را وارد برنامه صبحانهتان کنید تا پروتئین بیشتری بگیرید، پس هنگام خرید آن دقت کنید. خیلی از افراد هنگام خرید با دیدن اسم پرک جو، فکر میکنند که همان پرک جو دوسر است. پس هنگام خرید، روی بستهبندی را با دقت بخوانید تا مطمئن شوید پرک جو دوسر روی آن نوشته شده است.
فرق جو دوسر با چاودار!
حالا که تا اینجای مقاله آمدهاید، بیایید یک سری هم به فرق جودوسر با چاودار بزنیم. چاودار دانهای است که میتوان مانند جو یا گندم، از آن برای طبخ نان و انواع غذاهای دیگر استفاده کرد.
یکی از تفاوتهای جودوسر با چاودار، میزان پروتئین آنهاست. جودوسر پرک، میزان پروتئین بیشتری نسبت به دانه چاودار دارد. از طرف دیگر، زمانی که بحث فیبر و چربی به میان میآید،
چاودار برنده میدان است!. یعنی میزان فیبر و چربی چاودار، بیشتر از جودوسر است. این نکته را نیز باید یادآور شویم که جودوسر، میزان نشاسته بیشتری نسبت به چاودار دارد.
در ایران، کشت و کاشت جودوسر، عمومیت دارد و به راحتی در بازار دانه یا پرک آن را میتوان پیدا کرد. اما درباره چاودار چنین نیست و کشت آن چندان در ایران رواج ندارد. به همین، آرد یا دانه آن، کمتر در بازار پیدا میشود.
سخن پایانی
«تفاوت جو پرک جو دوسر پرک» را یاد گرفتید؟ فرق جودوسر با چاودار را چطور؟ پس دفعه بعدی که میخواهید برای صبحانه اوتمیل آماده کنید، حواستان باشد که باید پرک جو دوسر داشته باشید و با پرک جو معمولی، نمیتوان اوتمیل درست کرد. پس هنگام خرید جو دوسر پرک، به بستهبندی آن دقت کنید. شما میتوانید پرک جو دوسر مرغوب را از سایت فدوکس بخرید. کافیست وارد قسمت فروشگاه شوید و پرک جو دوسر را انتخاب کنید. بعد از اتمام خرید، فقط باید منتظر زنگ پستچی بمانید تا یک صبحانه خوشمزه داشته باشید!
خرید جو دوسر پرک ساده و فوری فدوکس در بستههای 500 و 250 گرمی