طرز تهیه کاپ کیک فوری

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس یک عدد تخم مرغ را با 100 میلی‌گرم شیر، یک قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر، 5 قاشق غذاخوری شیره انگور و 2 ساشه اوتمیل خرما و بادام را با هم داخل مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه ترکیب کنید. مواد را داخل یک قالب که از قبل چرب کرده‌اید، بریزید. داخل فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه صبر کنید. می‌توانید از قالب کاپ‌کیک استفاده کنید. هم شکل بهتری می‌گیرد هم طعم این ترکیب با کاپ‌کیک همخوانی بیشتری دارد.

فدوکس
سبد خرید
اسکرول به بالا