طرز تهیه کاپ کیک فوری
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس یک عدد تخم مرغ را با 100 میلیگرم شیر، یک قاشق چایخوری بیکینگپودر، 5 قاشق غذاخوری شیره انگور و 2 ساشه اوتمیل خرما و بادام را با هم داخل مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه ترکیب کنید. مواد را داخل یک قالب که از قبل چرب کردهاید، بریزید. داخل فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه صبر کنید. میتوانید از قالب کاپکیک استفاده کنید. هم شکل بهتری میگیرد هم طعم این ترکیب با کاپکیک همخوانی بیشتری دارد.